23.Razmišljanja o knjizi Svemir i njegovi stanovnici

Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

 

Iluminati

Predraga braćo i sestre zadnji smo vam put predstavili Konfederaciju svjetlosti, međuplanetarnu silu koja služi Luciferu koji na taj način misli osvojiti niski svemir i nakon toga sebi podložiti cijeli svemir, stvoriti svoje kraljevstvo. Zatim smo razumjeli da na Zemlji postoji velika sila koja pripada Luciferu. Danas ćete čuti da su predstavnici ove sile Iluminati. Važno je da vi to znate, da se u vama probudi kršćanska vjera. Poslušajte.

Iz knjige “Ispisati povijest: Svemir i njegovi stanovnici – svezak II”

 

“Članovi Konfederacije svjetlosti nisu brojni i nikada se ne pojavljuju kao takvi. Na svakom planetu djeluju u sjeni, u potpunoj tajnosti na koju su se obvezali; komunikacija između planeta se događa najviše preko telepatije i medijalnih sposobnosti. Ali unatoč tajnosti, njihova prisutnost je odavno bila zamijećena, iako ne jasno, od strane čovječanstava različitih planeta članova Konfederacije.

I na Zemlji se sada već otvoreno govori o okultnim moćima koje vladaju vašim planetom i o eliti moćnika koji žive u sjeni, držeći pod kontrolom sve ostale vlasti i cijelo čovječanstvo. Kod vas su poznati pod imenom Iluminati ili Prosvijetljeni i doista postoje; među njima su različiti Reptilijanci. I u tom slučaju njihovo ime se povezuje s Luciferom, djeliteljem svjetlosti spoznaje, koji će ih učiniti upravo “Prosvijetljenima”. Posvećeni su Luciferu i njemu potpuno na usluzi; zauzvrat primaju medijalne moći, bogatstvo i privilegije svih vrsta, kao i poznavanje mnogih tajni. Iz toga znanja dolazi njihova moć, okultna i ezoterijska, kojom nesmetano vladaju čitavim planetom. Nitko se ne usuđuje suprotstaviti im se jer su okrutni, opasni i raspolažu svim sredstvima za uklanjanje onih koji su im zapreka.

Većina vas ne zna za njihovo postojanje, ili ga niječe, pošto skoro nitko na Zemlji ne vjeruje u postojanje Lucifera. To neznanje je najveća zaštita Iluminatima, koji se zapravo jako boje buđenja svijesti o tome.

Iluminati se nalaze na vrhu piramide moći, pošto Lucifer i Konfederacija svjetlosti na svakom planetu članu Konfederacije nameću jednu piramidalnu hijerarhiju o kojoj se mora voditi računa. I u paklu je Lucifer nametnuo piramidalnu hijerarhiju. Tko god služi Luciferu zna da mora poštivati tu hijerarhiju, kazna je smrt. Da bi se uspelo do vrha piramide moći potrebne su godine vjernog služenja i obredi inicijacije sve okrutniji što se više uspinje.

Dakle, na vrhu piramide se nalaze Iluminati, koji su se potpuno posvetili Luciferu i potpuno se odrekli vjere u Isusa Krista; obećali su mrziti Trojedinog Boga i biti spremni proganjati djecu Božju dok ih ne unište. Ispod tog vrha djeluju glavne vladine udruge, tajna društva, od kojih su najpoznatiji masoni; onda su tu vlade naroda, čelnici gospodarsko-bankarske moći, masovnih medija i glavnih organa tiska i informacijskih usluga i najvećih multinacionalnih kompanija koje djeluju na svim područjima. Konačno, na dnu piramide, su pojedinci i udruženja koja surađuju s planovima Iluminata motivirani osobnim ambicijama, karijerizmom, itd. Oni su primamljeni različitim obećanjima te se zauzimaju i ne shvaćajući u kakvu su mrežu upali, jer ne znaju za postojanje piramide moći, potpuno usmjereni na ostvarenje vlastitih ambicija. Nikada se ne zapitaju i lako se daju potkupiti.

Tako Zemljom vladaju okultne moći na vrhu piramide, za koju ne zna većina stanovništva, misle da njima vladaju njihovi predsjednici, parlamenti, monarsi, itd., dok su oni samo izvršitelji onoga što su drugi odlučili. Iluminati stoje iza svake odluke koja se tiče Zemlje; iza njih je Konfederacija svjetlosti, iza koje je Lucifer i njegovi demoni.

Iluminati imaju svoje operativne baze u najbogatijim i najmoćnijim nacijama Zemlje, osobito u Sjedinjenim Američkim Državama i Europi, iako borave u tajnim mjestima, daleko od znatiželjnih očiju. Ali njihovo središte je Rim, kojeg smatraju srcem moći iz dva razloga. Prvi je što u povijesti nikada više nije bilo organizacije tako bliske modelu Novog Svjetskog Poretka kao što je drevno Rimsko Carstvo; Iluminati su inspirirani Rimskim Carstvom, štuju čak i njegova božanstva. Drugi razlog je što je Rim središte kršćanstva, sjedište Crkve i Papinstva, mjesto gdje su apostoli Petar i Pavao prolili svoju krv za Krista. Stoga su Iluminati, izabravši za idealno sjedište grad Rim, htjeli potvrditi Luciferovu vrhovnu vlast u samom srcu kršćanstva.

Današnji Iluminati su nastavak drevnih dinastija i skupina moći, čiji korijeni sežu u protekla tisućljeća, do onog početka vaše povijesti o kojem smo govorili. Pripadaju generaciji Reptilijanaca te okrutnih i korumpiranih ljudi, zmijino su potomstvo, koje se nastavilo tijekom stoljeća, krvne linije koje povezuju sve drevne civilizacije; od Babilona do Egipta, od starog Rima do kraljevstava Europe, sve do Amerike i drugih kontinenata. One iste kaste koje su na vlasti tisućljećima stvorile su Iluminate koji predstavljaju elitu svih kasti inspiriranih i vođenih u svakom vremenu od Lucifera i demona, kojima su se uvijek zavjetovali i od kojih su uvijek primali časti, bogatstva i moć.

Nemojte misliti da Lucifer voli Iluminate, jer on je nesposoban za ljubav; ljubav je nešto potpuno nepoznato njegovom biću. Lucifer ih je jednostavno obmanuo kako bi ih iskoristio, a oni su to dopustili misleći iskoristiti njega. Lucifer i njegovi prijatelji se mrze i međusobno iskorištavaju; svatko misli da vara drugoga i svi su toga svjesni. Unatoč tome koračaju zajedno kompaktno, imajući za zajednički cilj stvaranje kraljevstva tame u kojem bi mogli zadovoljiti svoje izopačene želje, združeni mržnjom prema Bogu i Božjoj djeci. Sjajan tim! Taj sjajan tim uvijek odlučuje o sudbini naroda Zemlje, ne nailazeći na one koji se protive”.

Oni su složni, ali međusobno se mrze i ne vjeruju jedni drugima, predodređeni su za raspad, uništeni iznutra i među sobom. Stvorili su piramidalne hijerarhije, zašto? Stoga što nemaju sigurnosti u sebi samima, oslonili su se na Lucifera i njegove sljedbenike i tako bivaju zavedeni. Mi smo pozvani da stojimo unutra, i Bog nam želi dati ovu sigurnost, dok oni žive u tajnosti. Sutra neće više ništa biti tajno; Lucifer koji se proziva svjetlom, izgubit će svu „svjetlost“, lutat će u praznini, u kozmičkom ništavilu sa svima onima koji mu pripadaju. Što činimo mi kršćani? Pozvani smo na ovu apsolutnu sigurnost, ali možemo je imati samo ako se obratimo, u vjeri. Bog ne želi da budemo ovisni o Njemu, Bog želi da budemo njegova djeca, u zajedništvu s Njim. Ovo je temeljna razlika. Pozvani smo biti svjetlost svijeta i ova svjetlost, ako jesmo u svjetlosti, otjerat će tmine.

Sveti Matej nam donosi da je Isus poslao apostole i rekao im: “Meni je dana sva vlast na nebu i na zemlji, stoga idite: učinite sve mojim učenicima krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Poučite ih da poslušaju sve ono što sam vam naredio, i znajte da ću biti uvijek s vama u sve dane do svršetka svijeta”. Sveti Marko nadodaje da je prisutnost Kristova bila uvijek među njegovim svjedocima te da je činio znakove, čudesa. Mi se trebamo obratiti da bismo mogli primiti ovu snagu. Kako? Prestanimo interpretirati Isusa Krista na naš način i ukopavati ga u našu logiku, u modernu demokraciju, ugodnost naših interesa. Isus treba biti prihvaćen ovakav kakvim su ga predstavili apostoli i kako su ga apostoli prihvatili i svjedočili nakon uskrsnuća: i mi smo pozvani na ove korake. Kršćanstvo budućnosti ne može biti jedna od mnogih religija, nego to je Božji narod sastavljen od sinova i kćeri Božjih koji su puni svjetlosti te osvjetljavaju cijeli svemir. Ovo su Isusova obećanja.

Ja vas blagoslivljam da imate hrabrost praviti ove korake naprijed, tražiti svjetlost Božju, biti uronjeni u svjetlost, da možete početi živjeti drugačije od onog što vidite da pakleni duh utiskuje u duh svijeta. Ja vas blagoslivljam da imate isti Duh sa Isusom Kristom i to vam garantira da ste Kristov narod, pravi kršćani. Tako se možete suočiti sa kušnjama ovih vremena, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.