Naše svjedočanstvo

od Stefanie Caterine i Tomislava Vlašića

Predragi čitatelji,

u ovom trenutku našeg hoda, koji postaje sve intenzivniji i bogatiji milostima, osjećamo potrebu naglasiti neke stvari kako bismo vam pomogli bolje razumjeti ono što prolazi preko naših osoba, i svjedočanstva koje vam prenosimo već nekoliko godina, također preko ove stranice.

Kao što ste mogli primijetiti, u posljednje vrijeme pišemo na ovoj stranici bilo  pojedinačno bilo oboje zajedno. Naše svjedočanstvo je doista zajedničko kao što je zajedničko i naše poslanje. Ako pišemo pojedinačno, to je poradi toga što osim zajedničkog poslanja, svatko ima i vlastitu službu pred Bogom; na taj način se naše svjedočanstvo kompletira i obogaćuje  s originalnosti oboje.

 

Ovo što vam svjedočimo ne polazi od nas samih, kao individualnih Božjih sredstava, nego od naše pripadnosti Centralnoj Jezgri, koja je jedno od izvanrednih Božjih sredstava ovog vremena. U nekoliko navrata smo vam pojasnili prirodu i djelovanje izvanrednih sredstava, a  to su: Centralna Jezgra, anđeli i braća iz svemira vjerna Bogu. Stoga  je naše svjedočanstvo dvaju živih članova sa Zemlje, koja su u Centralnoj Jezgri. Sve ono što vam prenosimo plod je zajedništva i djelovanja, u Duhu Svetom, između sva tri izvanredna sredstva, čiji smo predstavnici i glasnogovornici. Bog je predvidio da se ta sredstva potpuno očituju cjelokupnom čovječanstvu, u pravom trenutku i na način koji je samo njemu poznat; to ne ovisi od nas. Naš je zadatak da se predstavimo onakvi kakvi jesmo, bez izbjegavanja službe na koju nas je Bog pozvao. Upravo to je od nas Bog tražio i to činimo, bez ikakvog  fanatizma, ali svjesni naše odgovornosti.

Ne govorimo vam ovo stoga da se stavimo u centar pažnje ili jer se osjećamo viši od drugih, nego da vam pomognemo razumjeti da smo pozvani surađivati s Božjom akcijom u ovom vremenu, koja je široka i kompleksna. Ako nam to s jedne strane dopušta promatrati događaje u svemiru iz različitih kutova, i ne samo sa Zemlje, s druge strane nas obvezuje da odvažno svjedočimo pred Bogom i pred svima vama.

Bog je tražio od nas da svjedočimo ono što vidimo i slušamo da bismo pomogli njegovoj djeci hoditi u ovom vremenu. Možete stoga razumjeti koliko je nužno da vas pratimo čestim pisanjem. Možete također shvatiti zašto Bog dopušta mnogim sredstvima govoriti preko nas: upravo stoga da vam pojasnimo kompleksnu i duboku stvarnost koju vidimo, i u kojoj se krećemo, ali koja nije rezervirana samo za nas dvoje, jer to očekuje cjelokupno čovječanstvo. Želimo jednostavno otvoriti put svima onima koji žele sudjelovati u Božjem planu za ovo vrijeme: uglaviti u Krista cijeli svemir.

 

Uistinu, služba sva tri izvanredna sredstva je objaviti i svjedočiti dinamičnost  Božjeg plana uglavljenja u Krista  svega stvorenog. Iz toga proizlazi očitovanje Trojedinog Boga. Plod ovog plana bit će veličanstvenost Sveopće Crkve.

 

Prikazanje nas samih Bogu. Po Srcu Bezgrešne Djevice Marije, temelj je našeg života i srce našeg poslanja i svjedočanstva. Prikazujemo se za sve vas  i blagoslivljamo vas, noseći vas neprestano u našim molitvama.