Bdijte … budite spremni! (Mt 24, 42-44 )

Predragi čitatelji,

Kroz posjećivanje ove stranice i čitanje naših knjiga, sigurno ste zapazili kako je Bog puno toga objavio preko nas, s ciljem proširivanja naših horizonata. Ne govorimo vam ovo da bismo stavili u centar naše osobe; naprotiv, smatramo se samo jednostavnim sredstvima u rukama Božjim. Kroz sve ovo vrijeme nismo vam predstavljali pojedinačne fenomene, niti znakove za koje biste se mogli uhvatiti ili subjektivno interpretirati. Donijeli smo vam KLJUČ ČITANJA, a on je samo jedan i daje nam razumjeti što se događa i što će se događati u svemiru: ISUS KRIST.

Isus Krist, lav iz plemena Judina[1], poslan od Oca, bio je poslan na Zemlju kako bi podložio cjelokupno stvorenje Bogu Ocu, podvrgavši ga zakonima čistog duha sve dok sva stvorenja ne budu preobražena u nova stvorenja. Stoga smo vas pozivali da sudjelujete u Isusovu djelu kao svećenici, proroci i kraljevi, uvijek po Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Ovih dana, Presveta Djevica Marija i Isus su nam govorili o vremenima koja su pred nama. Nakon njih, Sveti Rafael arkanđeo produbio je neke aspekte koje su oni već dotaknuli. Želimo vam predstaviti, ovdje u nastavku, ove tri poruke. Sigurni smo da će vam biti korisne, kako bi svatko od vas pronašao pravo mjesto u planu Božjem. Od vašeg opredjeljenja ovisi također i sposobnost razumijevanja Božjeg djelovanja u svoj njegovoj snazi. Nećete moći razumjeti ako ne dopustite Duhu Isusovu da vas vodi i prosvjetljuje.

Bog očekuje odgovor od strane cjelokupnog čovječanstva, u mjeri u kojoj želi prihvatiti ili ne Isusa Krista i sjediniti se s Njim, sudjelujući u njegovu djelovanju. Godina 2012, godina je velikih odluka za sve nas: trebamo definitivno izabrati na kojoj ćemo biti strani, stavljajući po strani sebičnost i lagane kompromise.

Bog očekuje odgovor prije svega od čovječanstva na Zemlji, koje je uvijek sporo u odgovoru na Božje pozive do te točke da usporava i hod drugih čovječanstava.  Bog ne može beskrajno čekati na naše odluke. Vrijeme je odluke! Isus je najavio sve ovo u poruci od 23 rujna 2011, objavljenoj na ovoj stranici[2]. Hod čovječanstva na Zemlji je spor i težak, unatoč mnogim darovanim milostima, na poseban način u ovoj godini.

Prema onom što nam je bilo objavljeno, Zemlja usporava iz dva razloga:

1)      Dobar dio našeg čovječanstva ne prihvaća milosti koje su mu darovane i stoga s njima ne surađuje.

2)      Ne prihvaća također niti sredstva koja je Bog predvidio i ne ulazi s njima u zajedništvo;

baš suprotno, ponaša se indiferentno i s otvorenim neprijateljstvom prema njima, kao što se vidi u slučajevima proroka i svetih, koji su oduvijek bili proganjani i često ubijani. I sam Sin Božji, koji je došao objaviti Oca, nije bolje prošao.

Ljudi sa Zemlje ne prihvaćaju također ni Presvetu Djevicu Mariju, koja nam je darovana kao Majka; ako je prihvaćaju to čine prvenstveno da bi bili potpomognuti od Nje u ispunjenju vlastitih zemaljskih potreba.

Godina 2012 ide prema svršetku; Bog očekuje od svih nas da se odlučimo živjeti po njegovim zakonima, kako bismo bili spremni za buduće događaje. Ne poznajemo ih detaljno, jer Gospodin svoje planove objavljuje malo po malo, u mjeri u kojoj smo ih u stanju razumjeti. Ipak znamo da će se dogoditi, jer Gospodin treba intervenirati u povijesti čovječanstva, kako bi ga otrgnuo od pokvarenosti koja se sve više širi:“ Bog treba kraljevati kao jedini Gospodin, dok Lucifer treba zauzeti mjesto koje zaslužuje. Otac će intervenirati po meni…“ Ovo je rekao Isus u poruci iz 2011 na koju smo vas podsjetili.[3]

Dali smo vam svjedočanstvo o onome što nam je objavljeno. Pozivamo vas još jednom na jasan i definitivan izbor, kako bismo bili spremni na ono što nas očekuje, počevši od sljedeće godine. Prikazujemo se Bogu i molimo za vas. Blagoslivljamo vas u Kristu.

Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

Gospina poruka od 4. kolovoza 2012.

 

Bit ću uz svoju djecu

 

Ova poruka nam je bila data u predvečerje Gospina rođendana. U Međugorju, Gospa je objavila da je rođena 5. kolovoza i više puta je potvrdila ovaj datum kao dan svog rođenja…

Govori Gospa:

„Predraga djeco, prije svega vam želim zahvaliti što želite slaviti zajedno sa mnom dan moga rođenja. U stvari, to je svetkovina svih vas jer ja se rađam u svakome od vas i svatko od vas se rađa u meni, rađa se za život Božji. Znajte, djeco, da je moja jedina i istinska velika radost baš u tome da vas darujem Bogu. Kada se neka osoba želi darovati Bogu po meni, čini me radosnom; doista s radošću vas danas prikazujem Gospodinu, prikazujem vas kao jedan cvijet pred prijestoljem Božjim.

Želim vam ovo reći: pripremaju se jako teška vremena za čovječanstvo, ne zato što vas Bog želi kazniti, nego zato što ljudski izbori vode čovječanstvo prema teškim kušnjama. Ne trebate se zbog toga uplašiti. Ja ću biti uvijek uz vas i Bog neće dopustiti nikakvo zlo onima koji su prikazani Bogu i koji mu žele služiti. Na žalost, mnoga djeca, posebno ona koja su daleko od Boga, mnogo će trpjeti. Moje je srce žalosno zbog toga. Međutim, Bog će dopustiti, po tim kušnjama, veliko pročišćenje cijelog svemira.

Nužno je da se svemir vrati mome Sinu; bez moga Sina nema nade ni za koga. Danas vas pozivam, kao preljubljenu djecu Gospodinovu, da nemate više odlaganja, sumnji, oklijevanja, nego da se bacite cijelim vašim bićem u zagrljaj Božji, bez diskusija, analiziranja, kako bi on mogao raspolagati s vama po Njegovoj dobroti i mudrosti.Ostavite po strani svaki unutarnji problem, položite ga u ruke Božje, a vi se poput djece bacite u more njegove ljubavi. Bog može riješiti vaše probleme, vi ne možete. Ostavite, dakle, slobodne ruke kako bi mogao djelovati u vama i on će to činiti.

Sada je potrebno da se djeca Božja probude, da budu spremna za događaje koji nas očekuju. Ja sam s vama; stoga kažem: „koji nas očekuju“ jer ja ću biti uz svoju djecu, uz svoj narod. Zahvaljujem vam i blagoslivljam vas kako biste imali snage činiti ono što od vas tražim, tj. položiti sve u ruke Božje, bez zabrinutosti. Zatvorite oči vaše duše i odvratite pogled od svakog problema i poteškoće i ostavite Bogu da slobodno djeluje u vama. Gospodin će se brinuti za vas i za sve ono što vam je potrebno; vi mislite na Njega.

Blagoslivljam vas i preko vas blagoslivljam sve jezgre, sve osobe povezane s vama u duhu, sve narode kojima pripadate, blagoslivljam na poseban način Međugorje, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“

Isusova poruka od 6. kolovoza 2012. – Preobraženje Gospodinovo

 

Antikrist će se trebati očitovati

 

„Djeco, danas vas želim blagosloviti posebnim blagoslovom: blagoslovom vaše preobrazbe. Ova preobrazba ide u korak s djelovanjem moga Mističnog Tijela.

Trebate biti svjesni, djeco moja, što više očitujete mene, više prisiljavate Sotonu da otkriva svoje djelovanje; štoviše, djelovanje Božjeg naroda, djelovanje jezgra, takvo je da sve više Sotonu tjera u kut, sve do očitovanja Antikrista.[4] Nužno je da se to dogodi. Doista, Lucifer se nikada nebi odlučio prepustiti veći dio svoje moći Antikristu, zato se trudi na sve moguće načine da to izbjegne. S druge strane, ja podupirem jezgre i sav svoj narod na takvo djelovanje koje čini da se otkrije Sotona i njegov Antikrist. Ne čudite se, stoga, ako vašom riječju ili vlastitim životom provocirate zlo da izađe na vidjelo; to je neophodno.

Oni koji autentično navještaju Krista, u isto vrijeme pritšću Sotonu da se očituje. Nalazimo se u odlučujućem razdoblju za čovječanstvo, upravo zbog toga što treba izroniti lik Antikrista koji će označiti zaokret u ljudskoj povijesti. Doista, trenutak u kojem Sotona bude prisiljen prepustiti veći dio svoje moći Antikristu, označit će početak kraja: kraj ovog vremena, ove civilizacije. Bit će to kraj jednog razdoblja koja će trebati prepustiti mjesto novom stvaranju.

Ne plašite se ni na koji način Sotone! Primili ste, doista, svu moć i potrebnu vam milost da se s njime suočite. Samo suočavajući se s njime možete spasiti mnoge osobe iz njegovih pandži jer je snažno u ovom trenutku djelovanje zla; ali vi se ne usredotočujte na to. Usredotočite se na vaše dobro djelovanje, na preobrazbu cijelog vašeg bića i sveg naroda koji dolazi u dodir s vama.

Budite sretni što sudjelujete sa mnom u ovom velikom Očevom djelu! Očevo djelovanje je izuzetno moćno u ovom vremenu. Ono se odvija po meni, u sili Duha Svetoga, ali i po narodu Božjem.

Znakovi će doći, u pravom trenutku i u pravo vrijeme; međutim, prvi znak ste vi.Vaš je život doista prvi veliki znak koji nadilazi sve druge jer jedan  preobraženi život budi mnoga pitanja u osobama, više od nekog vanjskog znaka. Ovaj zadnji se, nakon prvog trenutka oduševljenja, zaboravlja, ali život jedne preobražene osobe se ne zaboravlja.

Stoga, činite tako da osobe ne dolaze tražiti vas, nega da dolaze tražiti mene u vama. Tada će cjelokupno čovječanstvo svemira gledati na vas i vidjet će osobe u kojima živi Bog. Kada je Ivan Krstitelj propovijedao, upravo se to događalo: osobe nisu išle tražiti jednog čovjeka, nego Boga koji živi u tom čovjeku. Postanite, dakle, sveti hram; to će biti jasni znak moje prisutnosti i moga djelovanja.

Blagoslivljam vas i blagoslivljam, preko vas, vaše kuće, sve jezgre, sve osobe koje zahvaća vaše djelovanje u ime Oca i Sina i Duha Svetoga“.

Poruka od Svetog Rafaela arkanđela od 13. kolovoza 2012.

 

Čovječanstvo na Zemlji treba se odlučiti

 

„Zadnje mjesece, ove 2012. godine, Bog „stišće“ čovječanstvo na Zemlji kako bi se odlučilo. Kada govorim o čovječanstvu, mislim prije svega na kršćane sa Zemlje, kao i na osobe dobre volje koje ne pripadaju Sotoni i ne slijede ga jer za one koji ga slijede ne može se više puno učiniti. Govorimo, dakle, o djeci Božjoj na Zemlji za koju se sve više približava vrijeme definitivne odluke za kraljevstvo Božje.

Bog traži takvu odluku jer treba dati određeni termin čovječanstvu na Zemlji koje prepušteno samom sebi nikada ništa ne bi odlučilo. Vaše čovječanstvo nosi u sebi jednu veliku suprotnost: s jedne strane je buntovno prema Bogu, s druge je pasivno. Tko se buni, ne čuje razloge, tko se ne buni, ostaje pasivan; sve se očekuje od Boga, očekuje se da Bog čini ono što čovjek sam ne želi činiti.

Stoga je došao trenutak u kojem Bog postavlja vremensku granicu ovom čovječanstvu, prema vašem shvaćanju vremena, prema vašem kalendaru. Na drugim planetima vrijeme je obračunato na drugi način; međutim, kako vam je rečeno, svemir čeka na odluke Zemlje i prilagođava se ritmima vašeg vremena.[5]

Tijekom ove, 2012., godine vaše se čovječanstvo treba odlučiti želi li prihvatiti Isusa Krista i biti Mu podložno. Samo tako će biti uvedeno u novu dimenziju gdje djeluju zakoni čistog duha. Samo odluka ljudi da prihvate Isusa Krista može označiti vaš prolazak prema jednoj drugačijoj dimenziji koju neki nazivaju civilizacijski skok, a drugi proširenje spoznaje. Ja vam kažem da ovo čovječanstvo treba biti uzdignuto u duhu kako bi ušlo u duhovniju dimenziju. Ova u kojoj živite danas je prvenstveno materijalna, u kojoj zakoni duha teško mogu biti djelotvorni jer nisu ni shvaćeni ni prihvaćeni od velike većine ljudi. Posljedica toga je visok stupanj pokvarenosti koji zahvaća ljude i stvorenja s ove planete. Radi se o jednom skoku u kvaliteti koji je Bog predvidio kako biste mogli napredovati prema novom stvaranju.

Samo Bog može vrednovati odluku ljudi na Zemlji na kraju ove godine. U ovom vremenu je prisutno veliko gibanje u Božjem narodu jer milosti koje djeluju na Zemlji posebne su i snažne. Bog vam ih daruje da vam pomogne u odluci.

Sve ovisi o sposobnosti ljudi dobre volje na Zemlji, prije svega kršćana, da se oslobode zemaljskih stvari, teoloških diskusija, doktrinalnih razmimoilaženja, egzistencijalnih sumnji, itd., Itd., te da zarone u novost koju Bog otvara pred svojim narodom. Donosim vam jedan primjer: rečeno vam je da postoji Centralna Jezgra; dakle, umjesto da uđete u zajedništvo s ovim sredstvom koje vam može pomoći, vi se gubite u diskusijama, ponekad čak želite utvrditi da li Centralna Jezgra postoji ili ne i tako gubite dragocijeno vrijeme te nazadujete. U međuvremenu, naprotiv, Božje djelovanje se ne zaustavlja; tko se odlučio, napreduje sve više u spoznaji, tko se ne želi odlučiti, nazaduje i dolazi do točke da više ništa ne razumije.

Što će se dogoditi, ako se čovječanstvo konačno ne odluči vjerovati u Isusa Krista, ne samo riječima, nego živeći potpuno u mističnom jedinstvu s njime, stavljajući u praksu njegove riječi i čineći korake koji su vam pokazani?[6] Dogodit će se to da će Bog drugačije providjeti.

Zadatak navještaja spasenja cijelom svemiru bit će povjeren čovječanstvu neke druge planete, izabrane od onih koji su vjerni Bogu. Tada ćete se vi trebati prilagoditi ritmima tog čovječanstva, a ne obrnuto kako je bilo do danas. Znate da ljudi vjerni Bogu brzo odlučuju i brzo izvršavaju Božje naredbe; nisu im potrebni mileniji kao vama.

Nitko ne zna što će Bog odlučiti na kraju ove godine, niti koje će čovječanstvo biti izabrano umjesto vas, ako bude potrebno. Sve ovisi o odgovoru njegove djece na Zemlji, ako bude dovoljan broj onih koji će voditi naprijed Božje programe. Bog će odlučiti prema odgovoru vašeg čovječanstva. Imate veliku odgovornost, ali imate i velike milosti; stoga se ojačajte i nastavite vjerno vaš hod. Od vas se ne traže velika djela, nego sigurna vjera i ogromna iskrenost; nema više mjesta ambicijama, licemjerstvu, nema mjesta ljudskim lukavostima!

Hoditi u novosti koju Duh Sveti otvara pred vama glavni je uvjet bez kojeg ćete ponovno upasti u religioznu sentimentalnost i pobožnost. Nužno je, naprotiv, da dođete do istinske spoznaje Krista o kojem govori Sv. Pavao, “…ne s ljudske točke gledišta…jer kad je netko sjedinjen s Kristom, on je novo stvorenje; staro je prošlo; sve je postalo novo“.[7] Potrebno je upoznati Isusa Krista, u Duhu Svetom, koji pokreće sve u dušama i u cjelokupnom stvorenju kako bi to dovelo do istinske preobrazbe cijelog vašeg bića na sliku Kristovu. Ljudi sa Zemlje su, na žalost, još jako daleko od svega toga.

Izvanredna sredstva za ovo vrijeme, tj. anđeli, Centralna Jezgra i braća iz svemira vjerna Bogu pozvani su već sada živjeti u mističnom jedinstvu s Kristom i stajati licem u lice s Bogom te posjedovati neposrednu spoznaju. Svi ostali trebaju slijediti isti hod. Ne može se živjeti novost ovog vremena, bez iskrenog prianjanja uz Duh Isusa Krista. Ovo bi se trebalo dogoditi u svakoj jezgri: ako svaki član jezgre i svi zajedno žive sjedinjeni s Duhom Isusa Krista i prikazuju se Bogu po Srcu Bezgrešne Majke, započinju jedan hod koji sigurno vodi u nove dimenzije duha. U suprotnom, ako nema autentičnog sjedinjenja s Kristom, hod postaje jako težak.

Jezgrama na Zemlji, puno je teže u odnosu na one s drugih planeta. Zaista se trebaju svući od mnogih nadgradnja kojima je ispunjena Zemlja. Na poseban način, kršćani na Zemlji nose na sebi težinu crkvenih organizacija koje sadrže ne malo ljudskih propisa. Braća s drugih planeta, koja su prihvatila Isusa Krista, slobodna su od tih organizacija i hode puno brže jer su manje otežani. Jako je teško svući se od nadgradnji. To često uzrokuje strašne osjećaje krivnje, zbog toga što osobe ne uspijevaju razlikovati na pravi način i poistovjećuju ljudske propise s onim Božanskim. Upravo je u tome drama ljudi na Zemlji!

Blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga“.

Isusova poruka od 6 kolovoza 2012 – Preobraženje Gospodinovo

„Djeco, želim vas danas blagosloviti posebnim blagoslovom: blagoslovom vaše preobrazbe. Ova preobrazba ide u korak s djelovanjem moga Mističnog Tijela.

Trebate biti svjesni, djeco moja, što više očitujete mene, više prisiljavate Sotonu da otkriva svoje djelovanje; štoviše, djelovanje Božjeg naroda, djelovanje jezgra, takvo je da sve više Sotonu tjera u kut, sve do očitovanja Antikrista.[4] Nužno je da se to dogodi. Doista, Lucifer se nikada nebi odlučio prepustiti veći dio svoje moći Antikristu, zato se trudi na sve moguće načine da to izbjegne. S druge strane, ja podupirem jezgre i sav moj narod na takvo djelovanje koje čini da se otkrije Sotona i njegov Antikrist. Ne čudite se, stoga ako vašom riječju ili vlastitim životom provocirate zlo, da izađe na vidjelo; to je neophodno.

Oni koji autentično navještaju Krista, u isto vrijeme pritšću Sotonu da se očituje. Nalazimo se u odlučujućem razdoblju za čovječanstvo, upravo stoga što treba izroniti lik Antikrista, koji će označiti zaokret u ljudskoj povijesti. Doista trenutak u kojem Sotona bude prisiljen prepustiti veći dio svoje moći Antikristu, označit će početak kraja: kraj ovog vremena, ove civilizacije. Bit će to kraj jednog razdoblja koja će trebati prepustiti mjesto novom stvaranju.

Ne plašite se ni na koji način Sotone! Primili ste doista, svu moć i potrebnu vam milost da se s njim suočite. Samo suočavajući se s njime možete spasiti mnoge osobe od njegovih pandži, jer je snažno u ovom trenutku djelovanje zla; ali vi se ne usredotočujte na to. Usredotočite se na vaše dobro djelovanje, na preobrazbu cijelog vašeg bića i sveg naroda koji dolazi u dodir s vama.

Budite sretni što sudjelujete sa mnom u ovom velikom Očevom djelu! Očevo djelovanje je izuzetno moćno u ovom vremenu. Ono se odvija po meni, u sili Duha Svetoga, ali i po narodu Božjem.

Znakovi će doći, u pravom trenutku i u pravo vrijeme; međutim, prvi znak ste vi. Vaš je život doista prvi veliki znak koji nadilazi sve druge, jer jedan  preobraženi život budi mnoga pitanja u osobama, više od nekog vanjskog znaka. Ovaj zadnji se, nakon prvog trenutka oduševljenja zaboravlja, ali život jedne preobražene osobe se ne zaboravlja.

Stoga, činite tako da osobe ne dolaze tražiti vas, nega da dolaze tražiti mene u vama. Tada će cjelokupno čovječanstvo svemira gledati na vas i vidjet će osobe u kojima živi Bog. Kada je Ivan Krstitelj propovijedao, upravo se to događalo: osobe nisu išle tražiti jednog čovjeka, nego Boga koji živi u tom čovjeku. Postanite dakle sveti hram; to će biti jasni znak moje prisutnosti i moga djelovanja.

Blagoslivljam vas, i blagoslivljam, preko vas, vaše kuće, sve jezgre, sve osobe koje zahvaća vaše djelovanje, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga“.

Poruka od Svetog Rafaela arkanđela od 13 kolovoza 2012

„Zadnje mjesece ove 2012 godine, Bog „stišće“ čovječanstvo na Zemlji, kako bi se odlučilo. Kada govorim o čovječanstvu, mislim prije svega na kršćane sa Zemlje, kao i na osobe dobre volje, koje ne pripadaju Sotoni i ne slijede ga, jer za one koji ga slijede, ne može se više puno učiniti. Govorimo dakle, o djeci Božjoj na Zemlji, za koju se sve više približava vrijeme definitivne odluke za kraljevstvo Božje.

Bog traži takvu odluku, jer treba dati određeni termin čovječanstvu na Zemlji, koje prepušteno samo sebi nikada ništa ne bi odlučilo. Vaše čovječanstvo nosi u sebi jednu veliku suprotnost: s jedne strane je buntovno prema Bogu, s druge je pasivno. Tko se buni, ne čuje razloge, tko se ne buni ostaje pasivan, sve se očekuje od Boga, očekuje se da Bog čini ono što čovjek sam ne želi činiti.

Stoga, je došao trenutak u kojem Bog postavlja vremensku granicu ovom čovječanstvu, prema vašem shvaćanju vremena, dakle prema vašem kalendaru. Na drugim planetima vrijeme je obračunato na drugi način; međutim kako vam je rečeno, svemir čeka na odluke Zemlje i prilagođava se ritmima vašeg vremena.[5]

U toku ove godine 2012, vaše se čovječanstvo treba odlučiti, želi li prihvatiti Isusa Krista i biti Mu podložno. Samo tako će biti uvedeno u novu dimenziju, gdje djeluju zakoni čistog duha. Samo odluka ljudi da prihvate Isusa Krista, može označiti vaš prolazak prema jednoj drugačijoj dimenziji, koju neki nazivaju civilizacijski skok, drugi proširenje spoznaje. Ja vam kažem da ovo čovječanstvo treba biti uzdignuto u duhu, kako bi ušlo u duhovniju dimenziju. Ova u kojoj živite danas je prvenstveno materijalna, u kojoj zakoni duha teško mogu biti djelotvorni, jer nisu ni shvaćeni ni prihvaćeni od velike većine ljudi. Posljedica toga je visoki stupanj pokvarenosti, koji zahvaća ljude i stvorenja s ove planete. Radi se o jednom skoku u kvaliteti, koji je Bog predvidio kako biste mogli napredovati prema novom stvaranju.

Samo Bog može vrednovati odluku ljudi na Zemlji na kraju ove godine. U ovom vremenu je prisutno veliko gibanje u Božjem narodu, jer milosti koje djeluju na Zemlji, posebne su i snažne. Bog vam ih daruje upravo stoga da vam pomogne u odluci.

Sve ovisi o sposobnosti ljudi dobre volje na Zemlji, prije svega kršćana, da se oslobode zemaljskih stvari, teoloških diskusija, doktrinalnih razmimoilaženja, egzistencijalnih sumnji, itd. Itd. te da zarone u novost koju Bog otvara pred svojim narodom. Donosim vam jedan primjer: rečeno vam je da postoji Centralna Jezgra; dakle, umjesto da uđete u zajedništvo s ovim sredstvom koje vam može pomoći, vi se gubite u diskusijama, ponekad čak želite utvrditi dali Centralna Jezgra postoji ili ne, i tako gubite dragocijeno vrijeme te nazadujete. U međuvremenu naprotiv, Božje djelovanje se ne zaustavlja; tko se odlučio napreduje sve više u spoznaji, tko se ne želi odlučiti nazaduje, i dolazi do točke da više ništa ne razumije.

Što će se dogoditi ako se čovječanstvo konačno ne odluči vjerovati u Isusa Krista, ne samo riječima, nego živeći potpuno u mističnom jedinstvu s njime, stavljajući u praksu njegove riječi i čineći korake koji su vam pokazani?[6] Dogodit će se to da će Bog drugačije providjeti.

Zadatak navještaja spasenja cijelom svemiru, bit će povjeren čovječanstvu neke druge planete, izabrane od onih koji su vjerni Bogu. Tada ćete se vi trebati prilagoditi ritmima tog čovječanstva, a ne obrnuto kako je bilo do danas. Znate da ljudi vjerni Bogu brzo odlučuju i brzo izvršavaju Božje naredbe; nisu im potrebni mileniji kao vama.

Nitko ne zna što će Bog odlučiti na kraju ove godine, niti koje će čovječanstvo biti izabrano umjesto vas, ako bude potrebno. Sve ovisi o odgovoru njegove djece na Zemlji, ako bude dovoljan broj onih koji će voditi naprijed Božje programe. Bog će odlučiti prema odgovoru vašeg čovječanstva. Imate veliku odgovornost, ali imate i velike milosti; stoga se ojačajte i nastavite vjerno vaš hod. Od vas se ne traže velika djela, nego sigurna vjera i ogromna iskrenost; nema više mjesta ambicijama, licemjerstvu, nema mjesta ljudskim lukavostima!

Hoditi u novosti koju Duh Sveti otvara pred vama, glavni je uvjet, bez kojeg ćete ponovno upasti u religioznu sentimentalnost i pobožnost. Nužno je naprotiv da dođete do istinske spoznaje Krista o kojem govori Sv. Pavao, “…ne sa ljudske točke gledišta…jer kad je netko sjedinjen sa Kristom on je novo stvorenje; staro je prošlo; sve je postalo novo“.[7] Potrebno je upoznati Isusa Krista u Duhu Svetom, koji pokreće sve u dušama i u cjelokupnom stvorenju, kako bi to dovelo do istinske preobrazbe cijelog vašeg bića na sliku Kristovu. Ljudi sa Zemlje su nažalost još jako daleko od svega toga.

Izvanredna sredstva za ovo vrijeme, tj. anđeli, Centralna Jezgra i braća iz svemira vjerna Bogu, pozvani su već sada živjeti u mističnom jedinstvu s Kristom i stajati licem u lice s Bogom te posjedovati neposrednu spoznaju. Svi ostali trebaju slijediti isti hod. Ne može se živjeti novost ovog vremena, bez iskrenog prianjanja uz Duh Isusa Krista. Ovo bi se trebalo dogoditi u svakoj jezgri: ako svaki član jezgre i svi zajedno žive sjedinjeni sa Duhom Isusa Krista i prikazuju se Bogu po Srcu Bezgrešne Majke, započinju jedan hod koji sigurno vodi u nove dimenzije duha. U suprotnom, ako nema autentičnog sjedinjenja s Kristom, hod postaje jako težak.

Jezgrama na Zemlji, puno je teže u odnosu na one s drugih planeta. Zaista se, trebaju svući od mnogih nadgradnja kojima je ispunjena Zemlja. Na poseban način, kršćani na Zemlji nose na sebi težinu crkvenih organizacija koje sadrže ne malo ljudskih propisa. Braća s drugih planeta koja su prihvatila Isusa Krista, slobodna su od tih organizacija i hode puno brže, jer su manje otežani. Jako je teško svući se od nadgradnji. To često uzrokuje strašne osjećaje krivnje, stoga što osobe ne uspijevaju razlikovati na pravi način i poistovjećuju ljudske propise s onim Božanskim. Upravo u tome je drama ljudi na Zemlji!

Blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga“.


[1] Usp. Otkr. 5,5

[2] Isusova poruka od 23 rujna 2011 pod naslovom: „Poslat ću vam Branitelja, Duha istine“

[3] Usp. Nota 2

[4] Govorili smo o Antikristu i njegovoj manifestaciji u knjizi „ Preko velike barijere“ u 15 poglavlju

[5] Više puta nam je bilo objašnjeno, da je Zemlja ključni planet u planovima Božjim, stoga što je naše čovječanstvo bilo svjedokom Isusove smrti i uskrsnuća. Stoga Crkva, narod Božji na Zemlji , primio je zadatak da nosi navještaj spasenja u cijeli svemir, u vrijeme i na način koje Bog odredi. Od dolaska Isusa  na Zemlju do danas, ljudi sa drugih planeta su čekali da se Zemlja pokrene u tom smjeru; ovo čekanje je bilo mjereno prema vremenu na Zemlji. Druga čovječanstva su se prilagodila našem vremenu.

[6] Usp. Knjiga „ Ispisati povijest-Svezak 1 U Božjoj misli“

[7] Usp. 2 Kor 5, 16-17