Ogledala svjetlosti

Predragi čitatelji,

blizu smo  Božiću, svatko od nas nosi u sebi mnoga očekivanja: svi želimo da se ostvare veliki događaji u našem životu, te da nova godina otvori jednu lijepu stranicu naše budućnosti. Također i ja vam želim puno lijepih stvari za Božić i novu godinu.

Donosim vam jednu Gospinu poruku koju sam primila na svetkovinu Bezgrešnog  Zaćeća a koja nam je došla kao poklon za Božić, jedan mali dragulj koji sadrži u sebi puno svjetlosti. Sigurna sam da će vas ova poruka voditi na najbolji način prema dostignuću velikih stvari u životu, onih koje su doista vrijedne.

Gospine riječi su jednostavne, srdačne i jasne; vode nas iznutra prema Onome koji upravlja našim životom, a koji je jedini u stanju da ga potpuno ostvari. Zajedno sa Bezgrešnom Djevicom, otkrit ćemo u nama sposobnost da primimo Isusa Krista, poslanog od Oca da nas preobrazi u nova stvorenja. Odavde polazi preobrazba cijelog čovječanstva.

Molim za sve vas i blagoslivljam vas. Zajedno s mojim suradnicima želim vam čestit Božić i sretnu novu 2012 godinu.

 Gospina poruka od 08. prosinca 2011.

„Djeco moja, s velikom vas radošću danas želim blagosloviti. Nosim vam svu ljubav,nježnost i blagoslov Svemogućeg Boga, koji je želio da na poseban način budem privilegirana, na način da budem Bezgrešna, kako bi postala kći, zaručnica i majka Vječnog Boga.

Želim vas blagosloviti da imate u vama svu snagu, hrabrost i nježnost, kako biste se mogli suočiti sa događajima koji vas očekuju. Ne plašite se! Ne navještam vam  katastofe niti strašne stvari,nego vam navještam velika djela.

Ono što sam rekla za mene samu, ponavljam i vama:velika će djela činiti u vama Svesilni, ako budete sposobni biti sjedinjeni s njim preko mog Srca, te budete sposobni prihvatiti njegovu snagu i svjetlost.

Bog je svjetlost koja prosvjetljuje svakog čovjeka. Ako se uronite u ovo svjetlo i dopustite da ovo svjetlo uđe u vas, tada i vi postajete svjetlo za druge.

Vi ste kao ogledala koja trebaju odražavati ovu svjetlost; ali ako je ogledalo prljavo ili zamagljeno ne može odražavati svjetlo. Stoga vas pozivam na ovu cjelovitost i bezgrešnost. Možete je postići preko mene, jer vas vodim u ovoj bezgrešnosti Isusu Kristu koji je čista Žrtva, onaj koji uzdiže k Ocu najčistiju žrtvu. Tada se vi preko mene sjedinjujete s njim i postajete sposobni prihvatiti svjetlo u potpunosti.

Djeco moja, ako niste bezgrešni, ako niste cjeloviti, ne možete u punini prihvatiti Božje svjetlo i istinu. Doista, primate mnogo svjetla srazmjerno vašoj unutarnjoj čistoći, jer Božje svjetlo ne može prosvjetliti ono što je prljavo. Ako prosvjetli ono što je prljavo, to čini samo stoga kako biste ga uklonili, ali ne da bi tama upila svjetlo: tama odbija svjetlo. Stoga ne dopustite da u vama ima tame.

Pozivam vas da obnovite vašu misao, vaše postojanje i djelovanje, vaš govor. Željela bih da uronite u mene cijelo vaše biće, kako bi postalo potpuno novo. Tada se iz vašeg čistog bića rađa i čisto djelovanje i sve ono što činite; sve ono što izvršavate u vašim mislima, vašim riječima, vašim djelima postat će uistinu pjesma slave Bogu.

Kada mi se predstavio arkanđeo Gabrijel, bio je obasjan Božjim svjetlom i ja  sam se našla pred tim svjetlom. Mogla sam ga  i odbiti, iako sam bila bezgrešna, bila sam slobodna;nitko od nas ni na što nije prisiljen, pa ni  na bezgrešnost. Ja sam prihvatila Božji dar, i kada je ova svjetlost zablistala ispred mene, tada je taj dar postao živ i djelotvoran. Pred tim svjetlom ja sam slobodno odlučila prihvatiti ga, i ono je u meni učinilo sve ostalo što je bilo potrebno. To svjetlo, preobrazilo je moj život.

Onda, djeco moja, hrabro, s ljubavlju i odlučno nastavite hoditi ovim putem kojim ste započeli. Ništa vam neće nedostajati; obećavam vam da ću biti uvijek pored vas. Kao Majka i kao Kraljica otvarat ću put pred vama, i pratit ću vas u ovom hodu.

Želim da sva moja djeca budu bezgrešna, čista, cjelovita, jednostavna i radosna. Molim vas da vaš život bude jednostavan; ne tražite velike stvari,nego tražite Boga koji je nešto najveće. Sve ostalo će biti učinjeno na pravi način i u pravom trenutku srazmjerno s Božjim planovima.

Povjerujte, poput mene, Onome koji blago i mudro sve raspoređuje i u pravom trenutku.

Ja sam s vama, blagoslivljam vas,i preko vas blagoslivljam  sav moj narod, sve jezgre, sve ono što Gospodin želi ostvariti u ovom vremenu, i što ja kao Majka trebam začeti u meni, jer ja u sebi začinjem svako dijete Božje, ali isto tako začinjem i njegov sveti narod.

Blagoslivljam vas mojim Majčinskim blagoslovom u ime Oca i Sina i Duha svetoga.“