Prihvatiti Život Božji

Pozdravljam vas dragi čitatelji! Želim podijeliti s vama, što mi se dogodilo prije nekoliko dana. Gospodin mi je objavio svoju želju a ujedno i obećanje, da želi na poseban način voditi svoj narod preko ove stranice.

Na ovu želju želim odgovoriti cijelim svojim bićem, stavljajući se na potpuno raspolaganje Gospodinu, da me on može koristiti kao svoje sredstvo, bez obzira na moje ljudske granice. Poradi toga se povlačim, maksimalno ograničavajući moje riječi, ostavljajući prostor onome što mi Gospodin želi komunicirati, na način i vrijeme koje on izabere.

Donosim vam danas Isusovu poruku, koju sam ovih dana primila za vas. Svaki put ću vam prinositi ono što primim za vas. Molim vas da molite sa mnom i za mene. Zapreke i poteškoće sigurno neće nedostajati, i upravo ovih dana, bilo je pokušaja da nam blokiraju ovu stranicu. Ali Gospodin je obećao da ništa neće zaustaviti njegove planove i da će njegove riječi doći do svih onih koji ih očekuju iskrena i poštena srca. „… ali riječ Božja nije okovana…“, tvrdi sv. Pavao (2 Tm 2,9). Bog je Bog i on je iznad nas sviju. Zato molimo da bismo se preko molitve i zajedništva mogli pripremiti za sve ono što nam je Gospodin obećao.

Isusova poruka od 18. listopada 2010.

„Predraga djeco,

poznajem vaša srca i vaše muke. Poznate su mi vaše želje, zapreke i vaša najdublja pitanja. Ništa mi nije skriveno. Ispred mojih očiju prolazi dobro i zlo koji su dio vaših života. Poznajem vas svakog pojedinačno, jer ja sam onaj koji vam daje život.

JA SAM ŽIVOT. Izvan mene nećete naći život, niti nadu a još manje ljubav. Vi tražite puno stvari umjesto da tražite mene. Zbog toga ne nalazite mir, jer rijetko nalazite mene. Rekao sam vam da tko traži nalazi (Lk 11,9-13). Ali što trebate tražiti? Sigurno ne rješenje vaših problema, strahova ili bolesti. Moj život koji je u vama, ono je što trebate tražiti. Darujući vam život, dao sam vam sebe samoga i moj Duh, objavio sam vam lice Oca moga i Oca vašega. Stavio sam u svakoga od vas iskru Božjega života, koji je sjeme vaše egzistencije. U njemu se nalazi sve ono što vam je potrebno da se suočite sa životom. Darovao sam vam INTELIGENCIJU, SNAGU i LJUBAV da biste se mogli suočiti sa vašim hodom. Mojom žrtvom skinuo sam sram s vašeg lica, jer ste sagriješili protiv Oca moga. Mojom krvlju oprao sam vašu ružnoću, da biste se mogli pojaviti pred licem Božjim kao nova i otkupljena stvorenja. Obukao sam vas u najdragocjenije haljine. Za vas sam stvorio najljepše stvari, da bi se vaše srce radovalo gledajući divote stvorenja.

Unatoč svemu, mnogi od vas nisu sretni i mnogi ne znaju što činiti sa mnom i mojim životom; izabiru neprijatelja, Sotonu, koji ih zavodi svojom lukavošću i mržnjom sve do toga da im oduzima svako dostojanstvo. Na puno načina se možete predati neprijatelju, najpodmukliji je onaj da želite udovoljiti samima sebi, uvjereni da je to za vaše dobro, i to samo poradi toga što tako svi čine, a to je logika svijeta.

Uspjeh, moć, karijera, novac, materijalna dobra, lijepa kuća, godišnji odmor i mnoge druge stvari; sve to je u centru vaših misli. Da biste to postigli, vi ste spremni i na izdaju, krađu, ubojstvo, i vi ubijate na puno načina, čak i s  jednim pogledom ili riječi. Dok sve to tražite, zaboravljate živjeti. Jer život o kojem vi sanjate nije život, to je zamjena za život. Istinski život nije izvan vas, on je u vama. On je u vašem duhu, u najdubljem i najplemenitijem dijelu vašeg bića, on je kao nabistrija voda na dnu bunara: ne možete je piti ako je ne zagrabite. Tako je i s  istinskim životom, ne možete ga naći ako niste spremni doći pred Boga i ako niste tako pošteni da prepoznate da ste siromašni i potrebni Božje pomoći. Zašto ne tražite moj život?

Zašto nikada nemate vremena za razmišljanje o vama samima, i ne postavljate si iskreno pitanje jeste li autentični muškarci i žene, sposobni živjeti u istini Božjoj? Zašto ne dopuštate da vas ja gledam?

Ne želim vas osuditi, želim vas ozdraviti. Želim vam darovati moj Duh, da ispravi sve ono što je iskrivljeno u vama. Dajte mi sve ono što je u vama i ja ću vam dati sve. Dajte mi isto tako i vaše probleme, slabosti i vaše grijehe. Ne skrivajte se od mene kada pogriješite iz straha da ću vas osuditi. Ja vas ne osuđujem, jer vas ljubim. Imajte povjerenja u mene. Dajte mi ključeve vašeg srca, i ja ću vas pretvoriti u škrinje ispunjene dragocijenim blagom. Ne bojte se, dođite k meni!

Djeco moja, želite li znati što vam nedostaje da budete sretni? Nedostaje vam hrabrost da postanete sveti. Što znači svetost? Ne znači sigurno spomen u kalendaru ili prikaz na starim slikama, štovanje na oltarima ili citati u mnogim knjigama. Biti sveti znači, jednostavno živjeti u skladu s Bogom i njegovim zakonima, vođeni željom da mu se sve više približite, s povjerenjem u njegovu dobrotu i njegovu milost, ljubitelji dobra i istine koja je u Bogu. Svet je onaj koji živi za mene, koji svoju ruku polaže u moju i poučljivo dopušta da ga ja vodim, tamo gdje samo ja znam, tamo gdje je jedino vaše dobro. Vi ne poznajete tajnovite putove sreće koji prolaze tamo gdje se najmanje nadate; ne znate za njih, kao što ne znate niti gdje vjetar puše, niti kako niče zrno pšenice. Život je tajna koju možete spoznati samo u meni.

Poznajem put koji vas vodi prema najvećem i Jedinom Dobru koje je Otac, jer JA SAM PUT. Prepustite se meni i ja ću vas voditi novim putevima, tamo gdje se vaše noge neće umoriti. Dopustite da položim na vas svoju ruku koja će vas poduprijeti. Ne primječujete koliko ste umorni? Svijet vam obećaje ono što vam nikada neće moći dati. Lažni proroci se vrte na sve strane, plašeći vas svojim mračnim proroštvima. Upravitelji vaših zemalja varaju vas praznim riječima, i vaši duhovni voditelji često ne znaju što da vam kažu. Prihvatite čvrsto moju ruku, ona je jedina podrška za vaše čovječanstvo. Niti otac, niti majka, ni močnici, ni mudraci, nitko vam ne može dati ono što vam ja mogu dati, jer poznajem ono što vi ne poznajete.

JA SAM MUDROST, ona mudrost koja je utisnuta u vaš duh, ne ona koja je štampana u vašim knjigama ili se nalazi u vašem mozgu. Dajte mi vaš život, položite ga u moje ruke i ja ču vas učiniti mudrima i sposobnima da živite životom dostojnim toga imena. Tada ćete znati riješiti vaše probleme, ne ljudskim, umjetnim sredstvima ili s  vašom lukavošću, nego s Božanskom inteligencijom koja vam pripada jer ste djeca Božja. Ona je u vama, ali vi je ne vidite; jer vi tvrdoglavo tražite savjete na sve strane kako i što trebate činiti. Tako dolazite do rješenja koja još više pogoršavaju situacije, i mnogo puta vrijeđaju vaše bližnje čineći im zlo.

Živite jednostavnim životom. Bog je jednostavan u svojoj neizmjernosti, zato budite i vi jednostavni. Ne tražim od vas da budete heroji ili mučenici. Život na zemlji već je sam po sebi dovoljno tvrd, kada biste znali vjerno prikazivati velike i male boli vaše svakidašnjice, već biste napravili dobro djelo, Ocu milo. Kada sjedinite vaše patnje s mojom žrtvom na križu, već ste na putu prema uskrsnuću. Ne zaboravite to, tako nikada nečete ući u beznađe; vaše suze prikazane meni u povjerenju i nadi, postaju dragocjeni biseri. Suze onih koji su darovani Bogu peru svijet. Živite u radosti i jednostavnosti uživajući u darovima Božjim, ali ne mojte se na ništa navezati. Budite zadovoljni sa onim što imate, sa željom da svaki dan sve više napredujete. Što više napredujete u duhu, više ćete primati; što ste više sjedinjeni sa mnom, bit ćete više zaštićeni od Oca nebeskoga, Oca ljubljenoga koji hrani ptice nebeske, oblači ljiljane na poljima (Mt 6,24-34), i još više misli na vas. Ništa vam neće nedostajati; vaše će oči gledati divote njegove dobrote.

Klanjajte se Ocu i tražite ga preko mene. Klanjajte se Duhu Svetom koji je čista ljubav i obnavlja život. Sjedinite se sa mnom i uskrsnut ćete. Želio sam vam uputiti ove riječi da vas ohrabre i da vam budu utjeha. Prečesto moje ovce su bez pastira, i prečesto slijede loše učitelje. Ja sam jedini Pastir i jedini Učitelj, jer JA SAM ISTINA koja nikada ne vara i koja skida sve maske. JA SAM PRAVEDNOST I MILOSRĐE jer sam ISTINA.

Želim vas voditi u hodu,da biste došli do istinskog života i da biste mogli pratiti vašu braću, usmjeravajući ih prema meni.

Blagoslivljam vas s ljubavlju, u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga.“