Neka ova svetkovina bude početak vaše liturgijske godine

07. kolovoza 2020 – Svetkovina Boga Oca

Poruka Boga Oca

Neka ova svetkovina bude početak vaše liturgijske godine

 

„Predraga djeco,

zahvaljujem vam poradi toga što ste ovdje i jer slavite ovu svetkovinu, koju sam jako htio. Želim da ovaj dan, 07. kolovoz svake godine, bude za vas početak i vrhunac vaše liturgijske godine i svih vaših proslava.[1]

Svake godine na ovaj dan, obnovit ću s vama moj savez i vi sa mnom. Posvetit ćete mi Zemlju i sve njezine patnje, osobito patnje moje djece koja me zazivaju. Ja ću moćno spustiti moga Duha na vas i na čitavu moju Crkvu prisutnu na Zemlji (Crkva Isusa Krista svega Svemira, nota redakcije).[2] Moć ovog spomen čina odrazit će se na Zemlju i na cjelokupan moj narod prisutan u Svemiru.

Odmah poslije, 15. kolovoza svake godine, slavite svetkovinu Marije uznesene na Nebo, Majke i Kraljice novog stvaranja. Vi je slavite pod ovom titulom, jer Marija vam je otvorila put prema novom stvaranju. Ona je jedino stvorenje nakon moga Sina, koje je prošlo u tijelu i duši preko Velike Nebeske Barijere, kako ćete jednog dana svi vi napraviti, kada uđete u novo stvaranje.

Tako sa proslavama Oca i Majke, dat ćete početak vašoj liturgijskoj godini i vašem poslanju za mjesece koji nadolaze. To je iznimno važno, jer ova Crkva[3] treba imati vlastitu liturgijsku godinu, sa svojim blagdanima i svetkovinama, i vlastiti nauk. Znam da mogu računati na vas i zato vam zahvaljujem.

Dječice, kao što vidite, Zemlja je u poteškoći i u najdubljoj patnji, te je uronjena u mrak. Ja međutim želim protresti Zemlju, učiniti da se trese s mojom ljubavlju. Ja ne udaram Zemlju sa zlom, kako mnogi misle, jer zlo mi ne pripada, nije dio mene i nikada neće biti. Ja dotičem stvorenje s mojom ljubavlju. Moja ljubav je svjetlo i svjetlo je život.[4] Pred mojom ljubavlju, Zlo se buni te se očituje. Stavlja u pogon sve što može kako bi se suprotstavilo mojoj ljubavi i zasjenilo moje svjetlo.

Stoga se ne trebate čuditi: što više vaš put napreduje u svjetlosti, to se više tmine objavljuju i očituju svoju mržnju prema vama i prema pravoj djeci Božjoj. Međutim, vi se ne trebate plašiti jer vas moja ljubav štiti. Moja svjetlost odbija tmine od svakoga od vas, od svega moga naroda i sa cijelog planeta. To se događa ako postoji jedan narod koji se žrtvuje, moli i prikazuje se po mome Sinu, u sili Duha Svetoga, po Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Od vas je tražen jedan hod prema oproštenju[5] koji je uvijek jedno uranjanje u moje svjetlo. Bez moga svjetla, tmine kraljuju na Zemlji i to dobro vidite. Nažalost, pred mojom ljubavlju, velik dio čovječanstva bježi jer se boji.[6] Ono se boji da će biti osuđeno i pokazati se onakvim kakvo je doista. Onda se obraća Luciferu i drugim idolima koje ono samo stvara, u nadi da će se spasiti bez previše napora, no to ne može biti tako. Samo moja ljubav vas može spasiti, nema drugog puta spasenja za vas. Moja ljubav se utjelovila u mome Sinu Isusu, koji neprestano djeluje po Duhu Svetomu, osobito je prisutna u Srcu Marijinu.

Vaša bitka postaje sve teža, dječice. Sile tame vas ne podnose, Lucifer vas mrzi s jednom nasilnom mržnjom. Pokušat će vas zakopati u blato, no ja ću vam dati krila slobode da preletite iznad svega blata svijeta. Gledat ćete ga odozgo i nadvladat ćete ga.

Ne možete od svijeta očekivati milovanje i nešto slatko jer vas mrzi; ali kako ste čuli, moj Sin je pobijedio svijet.[7] Njegova Krv vas pokriva i štiti. Pečat njegove Krvi je na vama i ima moć odbaciti zlo. Sotona vidi pečat, vidi Krv moga Sina i prolazi dalje.[8] Nitko vas neće moći dotaknuti, no bit ćete kušani, kako bi ojačala vaša vjernost. Ne tražim ništa drugo od vas nego vjernost mojoj ljubavi, mom životu, riječi moga Sina i svemu onom što ste primili kroz ove godine. Ne bojte se i nikada se ne povlačite pred nijednom prijetnjom. Ništa vas ne može pogoditi, jer ja sam među vama, kao vječna stijena, da vas zaštitim i obranim.

Vi ste moje maleno stado koje sam istrgnuo od smrti i od zla. Stoga se ne plašite vuka, čak ni kada ga čujete kako zavija. Mislite samo na to da tražite mene, po mom Sinu, u Duhu Svetom, po Bezgrešnom Srcu Marijinom. Tražite samo moju ljubav. Na vuka ću ja misliti.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.“

[1] Susret sa Bogom Ocem je izvor i vrhunac našeg života u Bogu

[2] Mnogo puta i na više načina napominjano nam je da je Crkva koju je osnovao Isus jedna jedina u čitavom Svemiru i sada se očituje u svom dinamizmu, kako bi pripremila slavni Kristov dolazak. Crkva Isusa Krista svega Svemira ima u sebi moć prevladati podjele među kršćanima Zemlje i dovesti čovječanstva svih planeta da budu dio Mističnog Tijela Kristova.

[3] Ovdje, kao i u svim našim objavama, pod terminom Crkva, namjera nam je odnositi se jedino na „Crkvu Isusa Krista svega Svemira“, kojoj pripadamo.

[4] Usp. Iv 1,4

[5] Odnosi se na poruku Presvete Marije od 02.kolovoza 2020 „Napredujte prema oproštenju“

[6] Usp. Vidi „Preko Velike Barijere“, prvo Poglavlje na stranici 25-30

[7] Usp. Iv 16,33

[8] Usp. Izl. 12, 21-24