Moje ime je Majka

Gospina poruka od 12. rujna 2015., Ime Marijino

„Predraga moja djeco!

Želim vas blagosloviti u ovom danu u kojem se spominjete moga imena. Kažem vam da ih nema puno koji se danas spominju mog imena, nažalost niti u Crkvi; ali ja bih željela da moje ime bude uvijek jasno u vama. Moje ime nije samo Marija: moje ime je Majka i vi znate tko je jedna Majka. Znate da čovjek zove uvijek majku, sve do posljednjeg dana, do posljednjeg daha. U opasnosti, u trpljenju, u smrti, zaziva majku. To je ime koje uvijek daje sigurnost, pomoć, ljubav jer majka je ona koja vam je uvijek blizu i prati vas kroz vaš hod. Ako jedna zemaljska majka zna biti tako nježna i tako sposobna žrtvovati se za djecu iz njezina krila, koliko više sam ja nježna prema vama.

Vi ne znate koliko držim do vas i koliko suza izlijevam kada se moja djeca gube, kada idu daleko od mene. Tko je majka može razumjeti što znači kada jedno dijete ide pogrešnim putem i kada se izgubi. Zamislite onda kolika je moja bol. Ali ja osjećam i radost poradi onih koji mi žele biti blizu i trudim se uvijek komunicirati vam moju radost. Ako ostanete uz mene, ako me ljubite, ako me zovete mojim pravim imenom a to je Majka, Majka Božja i Majka vaša, onda možete uvijek osjećati radost koja izvire iz moga Srca za vas. To je čista radost koja nema nikakve veze sa radostima ovoga svijeta; to je radost koja vam daje život jer je radost Božja.

Djeco moja, svijet sve manje poznaje radost, jer se udaljio od svoga Gospodina, od svoga Boga, od svoga Stvoritelja. Molim vas, djeco moja, pomozite mi! Pomozite mi vratiti Bogu djecu koja su daleko. Ne tražim od vas velike stvari, tražim da ljubite Boga iznad svih i iznad svega, da ga stavite u centar vašeg života te da mi date mogućnost da vas ljubim i vodim putem koji ja poznajem bolje od vas; put kojim je prošao moj Sin na ovoj Zemlji i koji sam ja prošla iza Njega.

Dječice, iskusila sam bol na Kalvariji: kada sam susrela moga Sina, naši su se pogledi ukrstili u boli, u čistoj boli. Postoji čista bol, djeco moja, to je Isusova bol, bol koja otkupljuje i koja uzdiže stvorenje. Ja susrećem pogled svakog mog djeteta koje trpi, onako kako sam se susrela sa pogledom moga Sina na Kalvariji. Ovdje sam da vam kažem: djeco moja, pomozite mi! Pomozite mi spasiti duše jer jako puno djece me više ne gleda i ne mogu se susresti s njihovim pogledom. Boje me se, rugaju se, proklinju me, psuju ali me ne gledaju.

Potreban mi je jedan narod koji nosi moje ime i koji zna ljubiti majčinskom ljubavlju svu djecu Božju. Ovo vas molim u ovom tako teškom, tvrdom i mračnom vremenu. Ne gubite se u malim životnim stvarima, ne gubite se u vašim afektima, navezanostima, potrebama. Bog može sve učiniti za vas, jer je Bog veći od svih vaših potreba i svih vaših želja. Dajte sve mom Sinu, dajte sve meni i imat ćete sve.

Ljubav, ako je prava ljubav, potpuno je predanje. Kada osoba ljubi Boga, predaje se Njemu bez rezerve. Tražim od vas ovo predanje koje je plod ljubavi, ništa drugo ne tražim. Ako budete potpuno predani Gospodinu i meni, vidjet ćete čudesa u vašem životu i vidjet ćete kako se ostvaruju čudesa preko vas.

Blagoslivljam vas i ljubim, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“